Over ons

De belangen van de Egmondse ondernemers moeten behartigd worden. Dit kan alleen als wij een sterk collectief vormen. Naar de Gemeente en andere overheden, maar ook naar de consument toe staan we alleen samen sterk.

Het bestuur van Egmond Actief is actief in overleg met de Gemeente Bergen, Holland boven Amsterdam, de VVV, de Kamer van Koophandel en diverse andere plaatselijke en regionale organisaties. Wij zetten ons dus in voor uw belang en alle andere ondernemers in Egmond aan Zee.

Werken aan een aantrekkelijk dorp
Als alle ondernemers zich aansluiten bij Egmond Actief kunnen er nog veel meer activiteiten in en voor Egmond aan Zee worden gerealiseerd. Klantenbinding is een noodzaak, niet alleen als individuele ondernemer, maar ook als collectief. Alleen door de handen ineen te slaan kunnen we Egmond aan Zee aantrekkelijk maken en houden.

– Werken aan professionalisering van de ondernemersvereniging.
– Zorgdragen voor een aantrekkelijk jaarprogramma dat onze klanten bindt en de aantrekkingskracht vanuit de regio versterkt.
– De leden op de juiste wijze informeren door jaarlijkse Ledenvergaderingen, nieuwsbrieven en een goede PR.
– Voorbereiden van activiteiten, o.a. door het instellen van een evenementencommissie door het bestuur gevormd vanuit de leden.

Samen aan de slag
Door samen te werken kunnen we meer bereiken. Dus doe en denk mee!

Voordeel
Leden krijgen een flinke korting bij o.a. het deelnemen aan de diverse markten en activiteiten. Niet leden betalen aanzienlijk meer.

Contributie
Is een absolute noodzaak. Zonder gelden kan het bestuur niets doen. Toch wordt geprobeerd om deze zo laag mogelijk te houden.
De kosten van lidmaatschap zijn € 365,- inclusief btw voor 1 jaar, oftewel € 1,- per dag.

Lid worden? Klik hier om u aan te melden.

Egmond ActiefOver ons